Voetbal weddenschap strategie: verdubbel je winst!

Wij van voetbalinside gaan je helpen met je voetbal weddenschap strategie:verdubbel je winst! En met dit thema gaan we je stap voor stap uitleg.

Als je daarna nog vragen hebt kan je die altijd per email stellen aan ons. Wij geven binnen de 24 uur een passend antwoord waarmee jij hopelijk verder kan

Voetbal weddenschap strategie: verdubbel je winst!
Beat the books!

Hoe werkt dat nu?

Zoals je misschien wel hebt gelezen is ons team voor een grote deel afkomstig uit het wilde westen(U.S.A) en krijgen wij hulp vanuit Las Vegas en daar passen ze zeker de verdubbelingstactiek voor in de casino’s. Deze tactiek kan je ook goed toepassen op je voetbal weddenschappen. Je begint met 1 unit en als je niet wint dan neem je de volgende keer 2 units etc, etc. Je begrijpt hopelijk wel dat dit alleen werkt op weddenschappen die dubbel betalen!

Voetbal weddenschap strategie: verdubbel je winst!
Beat the books!

Een praktijk voorbeeld

Een goed voorbeeld is dat binnenkort Anderlecht, Club Brugge ontvangt. Ik heb nog niet kunnen zien wat de lijnen gaan doen, maar ga er vanuit dat Anderlecht 2,0 betaald als ze winnen van Club Brugge. Als dat zo is dan zet je bijvoorbeeld 10 euro in op Anderlecht. Als je deze niet wint dan zet je gewoon de volgende keer 20 euro in op een soortgelijke weddenschap. Als je die dan wel wint, dan heb je 30 euro ingezet en krijg je 40 euro van de bookmaker terug.


Zo versla je ze dus(Beat the books!)

Is deze voetbal weddenschap strategie: verdubbel je winst lonend?

In principe wel in theorie, maar als je verliest in het begin heb je natuurlijk wel wat geld nodig in praktijk om daar goed mee weg te komen. Daarom raden wij aan om dit te doen met 1 unit(5 euro) zodat je als je vaak verliest niet meer dan 100 euro nodig hebt om een kleine winst te maken.

Natuurlijk kan je ook een abonnement nemen op voetbalinside;

https://voetbalinside.be/advies-voor-leden-van-voetbal-inside/

of als je nieuw bent en onze voetbal tips gratis te krijgen,dat kan hier kies een van de vele uit:

https://voetbalinside.be/nationale-sportbooks-in-belgie-iets-voor-jouw-misschien/

en krijg gratis onze wed tips!

47 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *