Onze wed tips op de voetbal gisteren!

Ja, beste lezer van dit blog onze wed tips waren weer heel goed gisteren, maar ook sommige voetbal partijen waren het kijken waard.

Daarom nog een korte samenvatting van onze wed tips op de voetbal gisteren.

Onze eerste wed tip;

Die was alleen voor onze leden en die was voor 2 ** units Over 2.5 à 1.93 tussen Zorya Luhansk tegen Espanyol. En dat was meteen al raak, het werd namelijk 2-2.

Hieronder kan je naar een korte samenvatting van de wedstrijd kijken als je op de foto drukt;

Onze wed tips op voetbal gisteren!
Beat the books!

Onze tweede wed tip;

Die vond plaats op het eiland Cyprus en ook daar hadden wij 2 ** units opgezet op PSV +0.5 2.12 en het ging dan ook tussen Apollon Limassol en PSV Eindhoven en ook deze gok tip was weer raak. Het doelpunten festijn begon pas in de
tweede helft en het werd 0-4.

Ook hiervan hebben wij een korte samenvatting. En die kun je zien als je op de foto drukt;

Onze wed tips op voetbal gisteren!
Beat the books!

Onze derde wed tip;

En dat was voor mij de match of the day en die vond plaats in Brussel en dat was tevens onze gratis voetbal weddenschap. Die kan je normaal hier vinden;

https://voetbalinside.be/gratis-voetbal-weddenschap-doe-je-ook-mee/

en die ging gisteren tussen Royal Antwerp FC en AZ Almaar. Wij hadden dan ook Royal Antwerp FC pick à 1.88 voor 3 *** units en die weddenschap wonnen wij ook in de reguliere speeltijd. Ik moet eerlijk zeggen niet vaak zulke olie-domme spelers te hebben gezien. Met ook een beetje geluk wonnen we deze weddenschap ook al was het nipt Kijk zelf maar door op de foto te drukken.

Onze wed tip op voetbal gisteren!
Beat the books!

Onze vierde wed tip;

Ook dit was een spannende wedstrijd voor voetbal minnend België, want Gent wilde dol graag Europa in. Alhoewel het tegen een betrekkelijk onbekende club was. Alleen het resultaat was belangrijk en dat wist Depoitre ook.

Het was helaas de eerste weddenschap die we verloren, want ons advies was namelijk; HXK Rejika tegen KAA Gent voor 1 * unit dat Gent zou winnen à 2.40. Helaas speelden ze gelijk, maar Gent voetbalt verder. Druk op de foto hieronder als je de samenvatting wilt zien.

GOK TIP!
Beat the books!

Onze vijfde wed tip:

Dit vonden wij een hele mooie wedstrijd op papier. De match ging tussen Eintracht Frankfurt en RC Strasbourg en wij hadden daar ook 1 * unit opgezet Over 2,5 à 1.71. en het werd 3-0.

De samenvatting vind je hieronder;

Gokken op voetbal!
Beat the books!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *