Is Bingoal scam or legit?

Heel goede vraag: Is Bingoal scam or legit? Of met andere woorden als je iets verdiend word je dan gewoon netjes uitbetaald, want daar doen we het toch voor! Hieronder de ervaringen met Bingoal en die waren niet helemaal naar
verwachting, maar misschien is de schrijver van dit stukje wel een muggenzifter.

Is Bingoal scam or legit?

Hieronder onze ervaringen; op 10 september 2019 stortte mijn vriendin 20 euro op de pas geopende rekening bij Bingoal en helaas werd zoals bij diverse andere websites het bedrag niet verdubbeld of welk ander welkoms cadeau dan ook. Ik dacht je kan ook niet alles hebben en gaf haar enkele tips en tricks en ze begon te gokken en te winnen en ook te verliezen enz. en ook Siem de huiskat keek vol spanning toe.

Hulp bij voetbal!
Wint mama Sheba of niet?

Onze ervaringen.

Allereerst gaf ik mijn vriendin advies om rustig te beginnen en 1 euro per unit te nemen, maar dat gaat bij Bingoal niet want het minimum is aldaar 2,50 euro wat natuurlijk een belachelijke zaak is.

Verder is het niet zo eenvoudig om bij de bewuste site en zeker voor anderstaligen de juiste weddenschap te kiezen en zeker niet met onze specialiteit: Asian Handicap en ook zijn de odds veel minder dan bij bijvoorbeeld Bwin of Unibet die wij daarom adviseren voor je gok avontuur.Kijk hier voor meer informatie;

https://voetbalinside.be/nationale-sportbooks-in-belgie-iets-voor-jouw-misschien/

Het hoogtepunt met Bingoal!

Als reeds gezegd verloor ze enkele weddenschappen doordat de website van Bingoal niet erg duidelijk is met als hoogte punt de weddenschap op 1 oktober waar we PSG -1 adviseerde en zij had door de onduidelijkheid dit op Galatasery gezet, waardoor ze verloor. Ze was zeer terleurgesteld en wilde direct stoppen en vroeg aan Bingoal het geld terug te storten naar haar rekening.

Dat ging niet omdat er rond de 21 euro op haar rekening stond en transactie meer dan 30 euro moesten zijn, wat natuurlijk belachelijk is. Verder moest haar account nog worden gecontroleerd of dat alles klopte zelfs tot en met een foto van haar en haar identiteitsbewijs! Deze zaken zijn er volgens ons om je te beschermen en niet om je uit te laten betalen, toch?

Toen haar een goede tip gegeven, waardoor ze naar 38 euro steeg en op 3 oktober de uitbetaling aangevraagd. Op 14 oktober kreeg ze bericht dat ze de 38 euro kon verwachten en op 20 oktober stond het op haar rekening.

Dat is wel erg lang en daarom adviseren we om niet bij dit sportbook te gaan en als je meerdere betalingen wil dan komen er nog kosten bij en ook hebben we tot heden geen affiliatie commissie mogen bijschrijven !

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *