Humberto werkt voor Voetbalinside België?

Ja, een goede vraag natuurlijk of Humberto Tan nu voor voetbalinside België werkt?

Of Humberto werkt voor voetbalinside België?

Herentals, 26 september 2019

Ik werd deze morgen door een journalist gebeld, die mij bovenstaande vraag stelde. Ik had natuurlijk tot diep in de nacht naar voetbal gekeken en pas na de wedstrijd in de MLS was ik gaan slapen en vond het nog diep in de nacht toen ik die vraag kreeg. Toch was ik binnen enkele seconden wakker en alert en dacht hoe komt die man aan zulke informatie?

Nu dat had hij van een betrouwbare bron vernomen en vroeg mij nogmaals of Humberto werkt voor voetbalinside België of misschien gaat werken? Nu heb ik die beste man gewoon het bos in gestuurd en een beetje uitgehoord. Na een paar minuten vertelde hij dat mijn buurman de laatste weken een man had gezien die op Humberto Tan lijkt en 1 plus 1 opgeteld en zo ontstaan er allemaal roddels in deze wereld.

Voor het geval je Humberto Tan niet kent zie de foto hieronder en als je daar op klikt kom je op wat meer informatie uit.

Weddenschap!
Een lintje voor Humberto Tan!

Wie werken er dan wel bij voetbalinside België?

Nou beste lezers, het team bestaat uit 5 personen, die voorlopig anoniem willen blijven. Dit gewoon om het feit dat met voetbal weddenschappen er helaas wel eens iets mis gaat.

Dat ligt niet zo zeer aan ons, want als je onze voorspellingen goed volgt dan win je over het hele jaar genomen als reeds gezegd zo’n 59 % op underdogs en ga je na aftrek van kosten met ongeveer 2500 euro lopen en dan heb lekker kunnen genieten. Helaas zijn er ook inhalige mensen die in plaats van 1 unit 10 units inzetten en bij verlies de dader dan bij ons zoeken.

Onze vrienden in Nederland, die tegenwoordig bij Veronicainside TV werken, daar zou ik best wel een collega die ten noorden van Brussel woont in ons team willen hebben.Dan hoeft Jan Boskamp niet meer zo ver te rijden en wij serveren ook lekkere bitterballen en wij vinden zijn versprekingen niet zo erg. Je kan onderstaand zo’n fragment bekijken door op onderstaande foto te drukken;

Jan Boskamp
Voetbal weddenschap winnen?

Word nu lid?

Als je bovenstaand leuk vind schrijf je dan ‘ gratis’ in op onze nieuws brief en krijg de komende maand al onze voetbal tips in je mailbox, dus druk snel op onderstaande link;

https://voetbalinside.be/newsletter/

Buiten dat je een maand lang al onze voetbal voorspellingen gratis ontvangt, beloven wij dat er niets gebeurd met je e-mailadres, wij zitten ook niet te wachten op spam!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *