Heb je gok hulp nodig?

Je vind het misschien een rare vraag: Heb je gok hulp nodig? maar wij willen dus echt niet dat je verslaafd raakt aan de sport weddenschappen en vooral niet door onze weddenschappen op voetbal!

Heb je gok hulp nodig?
Beat the books!

Waarom deze vraag?

Wij willen dus echt niet dat je verslaafd raakt en dat zal niet gebeuren als je als lid ons advies goed opvolgt en dus ook niet meer units inzet dan dat wij jouw als betalend lid adviseren.

Ook adviseren we je in het bijhouden van een zogenaamd geld management, zodat je precies weet waar je staat. En ook dat je later niet kunt zeggen dat Mike Thomas & vrienden je niks hebben mee gegeven hierin. Wij willen natuurlijk ook onze boterham verdienen en daarom proberen we een gemiddelde van rond de zestig procent aan te houden op
weddenschappen op voetbal boven 1.70 per unit. Deze zijn meestal rond de 2,00 per weddenschap. Wij zijn hier heel strikt in!! en hopen dat jullie precies volgen.

Natuurlijk zijn er ook periodes dat we iets lager zullen gaan, maar dat word dan weer gecompenseerd door betere tijden. En op deze wijze komt het altijd op ons gemiddelde uit(59.8 % door de jaren heen op underdogs)

Qua ‘ geld management ‘ stellen wij voor om maximaal 10 euro te nemen per unit en als je pas begint neem dan de eerste weken 1 euro of als dat niet gaat dan het minimale wat een sportbook hanteert. Op deze manier(10 euro max.) verdien je tussen de 200 en 400 euro per maand als je bij ons lid bent of word en kan je blijven genieten van de sport en blijf je weg van onderstaand.

Nu als je echt hulp nodig hebt?

Heb je gok hulp nodig? Als het dan echt zover is gekomen, dat wij je ondanks ons advies niet meer verder kunnen helpen. Dan adviseren wij om eens een bezoekje te brengen aan onderstaande website, die open gaat als je op onderstaand plaatje klikt;

heb je gok hulp nodig?
Beat the books?

Hopelijk is dit nooit nodig, maar als je dan toch echt hulp nodig hebt. Dan kan je het best contact opnemen met mensen die werken voor de website;

https://gokhulp.be/home

Die zijn heel professioneel en een betere hulp kan je niet vinden in België!

of voor de mensen in Nederland, neem dan een kijkje op de volgende website;

https://www.jellinek.nl/

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *