GRATIS VOETBAL WEDDENSCHAP

Zo nu de komend weekend weer volop voetbal en dit word zowel in België, Nederland maar ook de rest van Europa hele spannende wedstrijden en daarom vind je hieronder onze gratis voetbal weddenschap.

Natuurlijk zullen wij ook een gratis voetbal weddenschap op de website van voetbalinside.be zetten, maar bestuderen momenteel de beste lijnen nog en wachten nog op informatie uit Las Vegas voor onze leden. De gratis voetbal weddenschap die je hieronder vind heb ik al door gekregen van onze professionele partners en die voor onze leden volgt meestal net voor de lunch, zodat je voldoende tijd hebt om je weddenschap te plaatsen.

Interessante wedstrijden

Er zijn deze week wel enkele interessante wedstrijden voor gans Europa en welke gratis voetbal weddenschap hebben we voor je deze keer, dat zie je beneden aan de pagina.

Ook de Belgie en Nederland doen mee en zijn er leuke matchen de komende dagen. Vandaag hebben we er een pittige wedstrijd uitgenomen en voor onze leden nog uit een andere competitie. En hebben dan toch ook een heel mooie uitdagende weddenschap gevonden bij Unibet deze maal(die had de beste lijnen deze maal). Voor onze leden hebben nog veel meer van die wedstrijden, want we willen graag dat je wat verdiend en jezelf amuseert.

Er zijn er nog veel meer en de overige wedstrijden kan je vinden op;

https://www.livescore.com/soccer/

Voorlopig hebben we één gratis voetbal weddenschap

Gelukkig 2020 gewenst met veel gezondheid en geluk.

Nu het Clement effect was er en nu hopen we op het Zeeuwse effect van Adrie Koster komende woensdag, want dat
was er afgelopen zaterdag ook!

Woensdag 22/01/20 om 20:45

SC Heerenveen – Willem II

wij zetten *(1) units op Willem II a 3.10(Bwin)

Dit weekend volop competitie(nog even wachten op de boys van Vegas) en vandaag zelfs enkele weddenschappen voor onze trouwe leden, en die komen per e-mail rond de middag.

Bij ons geen actie Jeep SRT en een lege bankrekening, maar money in the bank!

Als je ook bij Unibet een gokje wilt wagen klik dan op onderliggende banner

gratis gok tip!
Beat the Books!

en sla je slag of als je liever een ander sportbook hebt klik dan hier;

https://voetbalinside.be/nationale-sportbooks-in-belgie-iets-voor-jouw-misschien/

Natuurlijk hebben we nog meer tips voor je, maar om die te krijgen moet je lid worden. Informatie hierover vind je op onze leden pagina. Ik kan je wel vertellen deze is niet duur en er hangt geen lidmaatschap aan vast.

We zitten hierbij op een gemiddelde score van ongeveer 59 % en dat dan meestal op underdogs dus aan het eind van de rit kan je er wel vanuit gaan dat je wat verdiend hebt en kan je misschien iets kopen voor je (v)echtgenote dan is die ook weer gelukkig!

En misschien ga je wel hier naar toe en kom ik je tegen?

gratis voetbal weddenschap
Lekker flaneren in Blankenberge

Niet vergeten!

Schrijf je zelf in voor de gratis voetbal weddenschap, je hoeft alleen je naam en e-mailadres in te vullen rechts bovenaan in de site-bar of je drukt op de volgende link

https://voetbalinside.be/newsletter/

Dan krijg je onze weddenschap gratis toe gestuurd!