LIVE STREAMING

Je kent de meeste voetbal live streaming kanalen wel, maar wij geven de belangrijkste onderstaand nog eens opnieuw door en misschien zit er wel een nieuwe bij voor je.

gratis live streaming
beat the books

Wij geven je de meest recente kanalen van voetbal live streaming;

De eerste zender heette vroeger Jan Lul, maar is een paar jaar geleden veranderd in SEBN;

https://sebn.live/

en hebben veel voetbal, wielrennen en Formule 1. Qua voetbal worden hier zowel de Nederlandse, maar ook de Belgische competitie uitgezonden. Ook regelmatig wedstrijden uit de Spaanse en Engelse competitie.

De tweede zender is ook al wat jaren in de lucht en gebruik ik al meer dan 10 jaar. Deze zender noemt LiveTV en zend bijna alle sport uit die actueel is op de wereld. Vooral live streaming van voetbal, die je kunt ontvangen in je huidige browser. Maar ook in met aparte gratis software zoals Sopcast, Torrent Stream en VLC Player.

Deze zijn allemaal gratis maar als er veel kijkers zijn slaan ze wel eens vast, dit zowel bij SEBN als LiveTV, bij de laaste kun je dan ook een abonnement nemen.

Ook zijn er nog andere bronnen, bijvoorbeeld http://www.firstsrows.com/footy maar hebben allemaal dezelfde errors
als het erg druk is.

Je kan natuurlijk ook een abonnement nemen bij een van de de volgende providers. Het kost wel wat, maar dan kun je wel relaxed kijken.

Lijst van providers

In België:

Hier kan je per week, maand en jaar de sport nemen, zo neem dan een abonnement bij;

voetbal live streamingMaar het kan natuurlijk ook bij hun dochter, Scarlet;


Kosten zijn hier 16,99 p/m

En als je een rekening bij Unibet opend

Dan kan je buiten dat je op de wedstrijd inzet op live je wedstrijd zien, en als je dan ook nog gratis advies wilt om je weddenschap te winnen, kijk dan hier;

https://voetbalinside.be/uitleg-sportbooks/

Natuurlijk kan je ook bij Telenet, Orange of andere provider.

In Nederland kan je rechtstreeks gaan bij FOX sports of Ziggo.

En binnenkort open wij ook op Youtube ons kanaal waar wij samenvattingen tonen van de wedstrijden en er volgt nog een live kanaal in de toekomst.