Een goed weekend qua wedden

Ja het afgelopen weekend was qua wedden op voetbal goed. Het was beter dan het weer, maar dat mag ook wel eens iets minder zijn.

een goed weekend qua wedden
Beat the books!

Vrijdag

Het begon deze vrijdag avond al toen promovendus Sparta thuis VVV Venlo versloeg en wij verdienden daar meteen het meeste mee. Namelijk 3 units(bij mij is dat 10 euro per unit) x 3.05 – de inleg(30) = euro 61,50 verdiend
Dus Henk Tencate blij en ik en de gratis leden ook, hoop ik.

Nog wel mijn excuses daar ik expliciet vermeld had dat de wedstrijd om 19:00 zou beginnen. Dit stond op website van de KNVB en zowel ik als SEBN namen dit zo over. De wedstrijd begon toch op de normale tijd 20:00.

Zaterdag

Alhoewel de trainer van Club enkele spelers rust gaf en Oostende vind ik ook niet de minste ploeg had ik toch verwacht dat Club Brugge zou winnen. Dat gebeurde ook, waardoor het weekend qua weddenschappen beter werd.

Hier had ik voorspeld dat Club Brugge zou winnen (-1 voor 1 unit à 1.62) en dat bracht dan toch ook weer wat op namelijk 6,20 euro.

Het totaal kwam daarmee op euro 67,70 met de zondag nog in het vooruit zicht.

Zondag

Het was qua weer en qua resultaat geen geweldige zondag. Alleen de biefstuk met frieten maakten er toch nog een aangename dag van.

Ik had voor Standaard Luik gekozen en die verloren dus van STVV en dat hadden weinig mensen voorspelt denk ik. Alhoewel beide doelpunten van STVV in de 1e helft vielen had niemand verwacht dat Standaard zou verliezen en ze
hadden ook voldoende kansen(3 x houtwerk) om nog te winnen

Maar dat gebeurde helaas niet en verloor ik 10 euro, maar de totale winst dit weekend was euro 57,70. Dus een goed weekend qua wedden, maar niet qua weer.

Als je die wedstrijd nog eens wilt bekijken, druk dan op onderstaande link;

https://www.youtube.com/watch?v=vNdWpvWYdcQ

Mocht je nu denken van Mike en zijn collega’s wil ik wel mee advies, ga dan vlug naar:

https://voetbalinside.be/advies-voor-leden-van-voetbal-inside/

en de paypal link werkt al!(sinds 12/8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *