Is Bingoal scam or legit?

Heel goede vraag: Is Bingoal scam or legit? Of met andere woorden als je iets verdiend word je dan gewoon netjes uitbetaald, want daar doen we het toch voor! Hieronder de ervaringen met Bingoal en die waren niet helemaal naar
verwachting, maar misschien is de schrijver van dit stukje wel een muggenzifter.

Is Bingoal scam or legit?

Hieronder onze ervaringen; op 10 september 2019 stortte mijn vriendin 20 euro op de pas geopende rekening bij Bingoal en helaas werd zoals bij diverse andere websites het bedrag niet verdubbeld of welk ander welkoms cadeau dan ook. Ik dacht je kan ook niet alles hebben en gaf haar enkele tips en tricks en ze begon te gokken en te winnen en ook te verliezen enz. en ook Siem de huiskat keek vol spanning toe.

Hulp bij voetbal!
Wint mama Sheba of niet?

Onze ervaringen.

Allereerst gaf ik mijn vriendin advies om rustig te beginnen en 1 euro per unit te nemen, maar dat gaat bij Bingoal niet want het minimum is aldaar 2,50 euro wat natuurlijk een belachelijke zaak is.

Verder is het niet zo eenvoudig om bij de bewuste site en zeker voor anderstaligen de juiste weddenschap te kiezen en zeker niet met onze specialiteit: Asian Handicap en ook zijn de odds veel minder dan bij bijvoorbeeld Bwin of Unibet die wij daarom adviseren voor je gok avontuur.Kijk hier voor meer informatie;

https://voetbalinside.be/nationale-sportbooks-in-belgie-iets-voor-jouw-misschien/

Het hoogtepunt met Bingoal!

Als reeds gezegd verloor ze enkele weddenschappen doordat de website van Bingoal niet erg duidelijk is met als hoogte punt de weddenschap op 1 oktober waar we PSG -1 adviseerde en zij had door de onduidelijkheid dit op Galatasery gezet, waardoor ze verloor. Ze was zeer terleurgesteld en wilde direct stoppen en vroeg aan Bingoal het geld terug te storten naar haar rekening.

Dat ging niet omdat er rond de 21 euro op haar rekening stond en transactie meer dan 30 euro moesten zijn, wat natuurlijk belachelijk is. Verder moest haar account nog worden gecontroleerd of dat alles klopte zelfs tot en met een foto van haar en haar identiteitsbewijs! Deze zaken zijn er volgens ons om je te beschermen en niet om je uit te laten betalen, toch?

Toen haar een goede tip gegeven, waardoor ze naar 38 euro steeg en op 3 oktober de uitbetaling aangevraagd. Op 14 oktober kreeg ze bericht dat ze de 38 euro kon verwachten en op 20 oktober stond het op haar rekening.

Dat is wel erg lang en daarom adviseren we om niet bij dit sportbook te gaan en als je meerdere betalingen wil dan komen er nog kosten bij en ook hebben we tot heden geen affiliatie commissie mogen bijschrijven !

Humberto werkt voor Voetbalinside België?

Ja, een goede vraag natuurlijk of Humberto Tan nu voor voetbalinside België werkt?

Of Humberto werkt voor voetbalinside België?

Herentals, 26 september 2019

Ik werd deze morgen door een journalist gebeld, die mij bovenstaande vraag stelde. Ik had natuurlijk tot diep in de nacht naar voetbal gekeken en pas na de wedstrijd in de MLS was ik gaan slapen en vond het nog diep in de nacht toen ik die vraag kreeg. Toch was ik binnen enkele seconden wakker en alert en dacht hoe komt die man aan zulke informatie?

Nu dat had hij van een betrouwbare bron vernomen en vroeg mij nogmaals of Humberto werkt voor voetbalinside België of misschien gaat werken? Nu heb ik die beste man gewoon het bos in gestuurd en een beetje uitgehoord. Na een paar minuten vertelde hij dat mijn buurman de laatste weken een man had gezien die op Humberto Tan lijkt en 1 plus 1 opgeteld en zo ontstaan er allemaal roddels in deze wereld.

Voor het geval je Humberto Tan niet kent zie de foto hieronder en als je daar op klikt kom je op wat meer informatie uit.

Weddenschap!
Een lintje voor Humberto Tan!

Wie werken er dan wel bij voetbalinside België?

Nou beste lezers, het team bestaat uit 5 personen, die voorlopig anoniem willen blijven. Dit gewoon om het feit dat met voetbal weddenschappen er helaas wel eens iets mis gaat.

Dat ligt niet zo zeer aan ons, want als je onze voorspellingen goed volgt dan win je over het hele jaar genomen als reeds gezegd zo’n 59 % op underdogs en ga je na aftrek van kosten met ongeveer 2500 euro lopen en dan heb lekker kunnen genieten. Helaas zijn er ook inhalige mensen die in plaats van 1 unit 10 units inzetten en bij verlies de dader dan bij ons zoeken.

Onze vrienden in Nederland, die tegenwoordig bij Veronicainside TV werken, daar zou ik best wel een collega die ten noorden van Brussel woont in ons team willen hebben.Dan hoeft Jan Boskamp niet meer zo ver te rijden en wij serveren ook lekkere bitterballen en wij vinden zijn versprekingen niet zo erg. Je kan onderstaand zo’n fragment bekijken door op onderstaande foto te drukken;

Jan Boskamp
Voetbal weddenschap winnen?

Word nu lid?

Als je bovenstaand leuk vind schrijf je dan ‘ gratis’ in op onze nieuws brief en krijg de komende maand al onze voetbal tips in je mailbox, dus druk snel op onderstaande link;

https://voetbalinside.be/newsletter/

Buiten dat je een maand lang al onze voetbal voorspellingen gratis ontvangt, beloven wij dat er niets gebeurd met je e-mailadres, wij zitten ook niet te wachten op spam!

Ben jij koning Toto of altijd de Sjaak?

Ja, een heel goede vraag; Ben jij koning Toto of altijd de Sjaak?

 

Ik hoop voor jou het eerste, maar veel lezers en meestal na wat onderzoek worden trouwe leden behalve de man op onderstaande foto, maar die wed alleen op Ajax denken wij. Ja op die manier ben jij ook koning Toto of toch altijd de Sjaak. Ja wij lachen er mee en vinden het een heel leuke reclame spot.

Gok hulp nodig?
Gok hulp nodig?

Hoe word je dan koning Toto?

Als je heel graag geld wilt verdienen met voetbal weddenschappen dan heb je daar heel wat vrije tijd voor nodig. Voor een weekend voetbal denken wij dat je wel minimaal 10 uur nodig hebt. Dit om alle lijnen te controleren bij de verschillende bookmakers, je teams te analyseren. Dat gaat niet op de manier; op welke plaats staat team A en op welke plaats staat team B, want dat zou wel heel erg makkelijk zijn. Nee voor een uitgebreide analyse moet je wel even wat tijd nemen. Of hulp vragen aan de specialisten, zoals Sjakie;

Koning Toto

Of je word lid bij ons natuurlijk en dan ben jij koning Toto en niet de Sjaak.

 

De voordelen van een lidmaatschap op voetbalinside.be>

  • Meer tijd voor andere zaken;
  • Niet meer de Sjaak met een winningspercentage van rond de 59% op vooral ‘ underdogs’,
  • Je partner ook gelukkig met een blije echtgeno(o)t(e);
  • En last but not least heel veel aanzien bij vrienden en collega’s.

Dus schrijf jezelf in via de onderstaande link;

https://voetbalinside.be/advies-voor-leden-van-voetbal-inside/

en die kosten betalen zich terug en het grootste voordeel is dat jij voortaan de vraag met ja, ik ben koning kunt beantwoorden;

Ben jij koning Toto of altijd de Sjaak?

Heb je gok hulp nodig?

Je vind het misschien een rare vraag: Heb je gok hulp nodig? maar wij willen dus echt niet dat je verslaafd raakt aan de sport weddenschappen en vooral niet door onze weddenschappen op voetbal!

Heb je gok hulp nodig?
Beat the books!

Waarom deze vraag?

Wij willen dus echt niet dat je verslaafd raakt en dat zal niet gebeuren als je als lid ons advies goed opvolgt en dus ook niet meer units inzet dan dat wij jouw als betalend lid adviseren.

Ook adviseren we je in het bijhouden van een zogenaamd geld management, zodat je precies weet waar je staat. En ook dat je later niet kunt zeggen dat Mike Thomas & vrienden je niks hebben mee gegeven hierin. Wij willen natuurlijk ook onze boterham verdienen en daarom proberen we een gemiddelde van rond de zestig procent aan te houden op
weddenschappen op voetbal boven 1.70 per unit. Deze zijn meestal rond de 2,00 per weddenschap. Wij zijn hier heel strikt in!! en hopen dat jullie precies volgen.

Natuurlijk zijn er ook periodes dat we iets lager zullen gaan, maar dat word dan weer gecompenseerd door betere tijden. En op deze wijze komt het altijd op ons gemiddelde uit(59.8 % door de jaren heen op underdogs)

Qua ‘ geld management ‘ stellen wij voor om maximaal 10 euro te nemen per unit en als je pas begint neem dan de eerste weken 1 euro of als dat niet gaat dan het minimale wat een sportbook hanteert. Op deze manier(10 euro max.) verdien je tussen de 200 en 400 euro per maand als je bij ons lid bent of word en kan je blijven genieten van de sport en blijf je weg van onderstaand.

Nu als je echt hulp nodig hebt?

Heb je gok hulp nodig? Als het dan echt zover is gekomen, dat wij je ondanks ons advies niet meer verder kunnen helpen. Dan adviseren wij om eens een bezoekje te brengen aan onderstaande website, die open gaat als je op onderstaand plaatje klikt;

heb je gok hulp nodig?
Beat the books?

Hopelijk is dit nooit nodig, maar als je dan toch echt hulp nodig hebt. Dan kan je het best contact opnemen met mensen die werken voor de website;

https://gokhulp.be/home

Die zijn heel professioneel en een betere hulp kan je niet vinden in België!

of voor de mensen in Nederland, neem dan een kijkje op de volgende website;

https://www.jellinek.nl/

Voetbal weddenschap strategie: verdubbel je winst!

Wij van voetbalinside gaan je helpen met je voetbal weddenschap strategie:verdubbel je winst! En met dit thema gaan we je stap voor stap uitleg.

Als je daarna nog vragen hebt kan je die altijd per email stellen aan ons. Wij geven binnen de 24 uur een passend antwoord waarmee jij hopelijk verder kan

Voetbal weddenschap strategie: verdubbel je winst!
Beat the books!

Hoe werkt dat nu?

Zoals je misschien wel hebt gelezen is ons team voor een grote deel afkomstig uit het wilde westen(U.S.A) en krijgen wij hulp vanuit Las Vegas en daar passen ze zeker de verdubbelingstactiek voor in de casino’s. Deze tactiek kan je ook goed toepassen op je voetbal weddenschappen. Je begint met 1 unit en als je niet wint dan neem je de volgende keer 2 units etc, etc. Je begrijpt hopelijk wel dat dit alleen werkt op weddenschappen die dubbel betalen!

Voetbal weddenschap strategie: verdubbel je winst!
Beat the books!

Een praktijk voorbeeld

Een goed voorbeeld is dat binnenkort Anderlecht, Club Brugge ontvangt. Ik heb nog niet kunnen zien wat de lijnen gaan doen, maar ga er vanuit dat Anderlecht 2,0 betaald als ze winnen van Club Brugge. Als dat zo is dan zet je bijvoorbeeld 10 euro in op Anderlecht. Als je deze niet wint dan zet je gewoon de volgende keer 20 euro in op een soortgelijke weddenschap. Als je die dan wel wint, dan heb je 30 euro ingezet en krijg je 40 euro van de bookmaker terug.


Zo versla je ze dus(Beat the books!)

Is deze voetbal weddenschap strategie: verdubbel je winst lonend?

In principe wel in theorie, maar als je verliest in het begin heb je natuurlijk wel wat geld nodig in praktijk om daar goed mee weg te komen. Daarom raden wij aan om dit te doen met 1 unit(5 euro) zodat je als je vaak verliest niet meer dan 100 euro nodig hebt om een kleine winst te maken.

Natuurlijk kan je ook een abonnement nemen op voetbalinside;

https://voetbalinside.be/advies-voor-leden-van-voetbal-inside/

of als je nieuw bent en onze voetbal tips gratis te krijgen,dat kan hier kies een van de vele uit:

https://voetbalinside.be/nationale-sportbooks-in-belgie-iets-voor-jouw-misschien/

en krijg gratis onze wed tips!

Beginnerstips om te wedden op voetbal!

Ja, wij lichten hier een beetje het tipje van de sluier op en hieronder vind je enkele beginnerstips om te wedden op voetbal! Want wij willen ook dat je geld verdiend en dat het liefst met onze hulp.

Beginnerstips om te wedden op voetbal!
Beat the books!

Uit of thuis?

Ja beste lezer, dit heeft een tamelijk grote invloed op de wedstrijd en is zeer belangrijk om tot een goede weddenschap te komen. Er zijn clubs die het vooral goed doen door hun 12e speler en een voorbeeld hiervan
is Feyenoord uit Rotterdam, maar er zijn er nog veel meer. Al bij al is dit een factor die werkelijk bepaald of je
jouw weddenschap wint of verliest.

Het weerbericht

Ook belangrijk op de uitslag van een wedstrijd is het weer op het moment dat de wedstrijd wordt gespeeld. En dat moet je als beginnerstips om te wedden op voetbal zeker goed bekijken van te voren, want anders kan je jouw zuur verdiende geld beter schenken aan een goed doel.

Ook is belangrijk dat de daken(bijvoorbeeld bij Ajax) wel dicht gaan, want ik herinner mij dat dat niet kon enkele jaren geleden en dat had grote invloed op de spelers van met name de thuisploeg.

Maar vooral een harde wind, regen, mist, hagel of een onweersbui kunnen grote invloed hebben op de wedstrijd en als er zo iets op komt dan raden wij je aan om er vanaf te blijven.

beginnerstips om te wedden op voetbal!
Beat the books!

Blessures en/of schorsingen

Ja houd goed in de gaten welke spelers er geblesseerd of geschorst zijn. Dit kan je allemaal meestal wel vinden op de club website of bij voetbal international om er maar eentje te noemen. Vooral als de speler die niet kan/mag mee doen
een dragende speler is kan van grote invloed zijn op de uitslag.

Verplaatsingen(reistijd)

Natuurlijk hebben ook erg verre verplaatsingen(vooral bij Europese wedstrijden) erg veel invloed op de spelers. Bedenk zelf maar eens hoe je je voelt als je een paar uur opgevouwen hebt gezeten in de vlieger en daarna nog eens een tijdje in de bus. Om maar te zwijgen van eventuele vertragingen. Gelukkig speelt dat een minder grote rol binnen Nederland en België. Maar dit kan wel degelijk van invloed zijn op de weddenschap!

Tenslotte

Verder zijn er nog enkele zaken die grote invloed op de weddenschap hebben, daar gaan we binnenkort op verder met nog enkele beginnerstips om te wedden op voetbal, die belangrijk zijn om te winnen.

Maar als je daar nu eens geen tijd voor hebt, dan neem je beter een abonnement bij ons. Kijk maar eens op de volgende pagina:

https://voetbalinside.be/advies-voor-leden-van-voetbal-inside/

En dat is nog goedkoper dan 0,50 cent per wedstrijd dag! En in augustus wonnen wij binnen 23 dagen 26 units en september zijn we ook weer sterk begonnen!

Onze wed tips op de voetbal gisteren!

Ja, beste lezer van dit blog onze wed tips waren weer heel goed gisteren, maar ook sommige voetbal partijen waren het kijken waard.

Daarom nog een korte samenvatting van onze wed tips op de voetbal gisteren.

Onze eerste wed tip;

Die was alleen voor onze leden en die was voor 2 ** units Over 2.5 à 1.93 tussen Zorya Luhansk tegen Espanyol. En dat was meteen al raak, het werd namelijk 2-2.

Hieronder kan je naar een korte samenvatting van de wedstrijd kijken als je op de foto drukt;

Onze wed tips op voetbal gisteren!
Beat the books!

Onze tweede wed tip;

Die vond plaats op het eiland Cyprus en ook daar hadden wij 2 ** units opgezet op PSV +0.5 2.12 en het ging dan ook tussen Apollon Limassol en PSV Eindhoven en ook deze gok tip was weer raak. Het doelpunten festijn begon pas in de
tweede helft en het werd 0-4.

Ook hiervan hebben wij een korte samenvatting. En die kun je zien als je op de foto drukt;

Onze wed tips op voetbal gisteren!
Beat the books!

Onze derde wed tip;

En dat was voor mij de match of the day en die vond plaats in Brussel en dat was tevens onze gratis voetbal weddenschap. Die kan je normaal hier vinden;

https://voetbalinside.be/gratis-voetbal-weddenschap-doe-je-ook-mee/

en die ging gisteren tussen Royal Antwerp FC en AZ Almaar. Wij hadden dan ook Royal Antwerp FC pick à 1.88 voor 3 *** units en die weddenschap wonnen wij ook in de reguliere speeltijd. Ik moet eerlijk zeggen niet vaak zulke olie-domme spelers te hebben gezien. Met ook een beetje geluk wonnen we deze weddenschap ook al was het nipt Kijk zelf maar door op de foto te drukken.

Onze wed tip op voetbal gisteren!
Beat the books!

Onze vierde wed tip;

Ook dit was een spannende wedstrijd voor voetbal minnend België, want Gent wilde dol graag Europa in. Alhoewel het tegen een betrekkelijk onbekende club was. Alleen het resultaat was belangrijk en dat wist Depoitre ook.

Het was helaas de eerste weddenschap die we verloren, want ons advies was namelijk; HXK Rejika tegen KAA Gent voor 1 * unit dat Gent zou winnen à 2.40. Helaas speelden ze gelijk, maar Gent voetbalt verder. Druk op de foto hieronder als je de samenvatting wilt zien.

GOK TIP!
Beat the books!

Onze vijfde wed tip:

Dit vonden wij een hele mooie wedstrijd op papier. De match ging tussen Eintracht Frankfurt en RC Strasbourg en wij hadden daar ook 1 * unit opgezet Over 2,5 à 1.71. en het werd 3-0.

De samenvatting vind je hieronder;

Gokken op voetbal!
Beat the books!

Wedden op voetbal winstgevend!

Ja, beste lezer je leest het goed. Bij ons is wedden op voetbal winstgevend en gisterenavond wonnen wij 3 weddenschappen en waren er 2 gelijkspel.

wedden op voetbal is winstgevend!
Beat the books!

Welke weddenschappen wij hadden:

Onderstaand een korte samenvatting van de wedstrijden waar we op ingezet hadden en nog een woordje uitleg over het aantal units en wat we voor onze leden verdiend hebben.

FC Astana – BATE Borisov:

Hier hadden wij voorspelt dat er meer dan 2 doelpunten gemaakt zouden worden en die weddenschap was al binnen in de 52e minuut. Hieronder een korte samenvatting;

https://www.youtube.com/watch?v=5dhggZSTPyE

Op de over 2 hadden we 1 unit ingezet tegen 1.74

Feyenoord – Hapoel Beer Sheva

Alhoewel Feyenoord een beetje het lachertje word van de Eredivisie dachten wij toch dat ze een stuk beter zouden zijn dan de Israëlische opponent. Daarom sloten we de weddenschap af op over 1.5 voor Feyenoord en kijk maar naar het resultaat;

https://www.youtube.com/watch?v=rZzY3iLi7jU

Niet alleen Jaap Stam was hier content mee, maar wij ook daar we 3 units tegen 1.86 hier op hadden ingezet en hierdoor werd wedden op voetbal winstgevend, maar dat was nog niet alles.

AZ Alkmaar – Royal Antwerp FC

En hier was veel over te doen geweest en de ploegen speelden bijna in Duitsland. Er waren een paar duizend supporters van AZ op af gekomen en die van Antwerp mochten niet naar binnen. Dat was voor velen een domper, maar ze konden wel ‘live’ kijken op een groot scherm in de Bosuil naar hun vechtmachine.

Wij waren het er gezamenlijk over eens, dat de vechtmachine uit Antwerpen een goed resultaat zou neerzetten. Daarom hadden wij ingezet op Antwerp +0.5 en kijk onderstaand naar de wedstrijd;

https://www.youtube.com/watch?v=OIfLSdS5uFk

Wij hadden ook hier 3 units opgezet tegen 1.98 en met een heel goed resultaat kunnen wij nu zeggen.

2 x gelijkspel

We hadden namelijk ook nog 2 gelijke spelen, dit komt met de Asian Handicap natuurlijk vaker voor. Dat is misschien jammer, maar je verliest niet!

Wij hadden de volgende wedstrijden:

PSV – Apallon Limosol over 3 1.89 a 1 unit (uitslag 3-0)

&

AA Gent – HNK Rijeka en daarbij Gent -1 tegen 2.01 a 2 units(uitslag 2-1)

Hoe word wedden op voetbal winstgevend?

Nou beste lezers wij adviseren om bijvoorbeeld te beginnen met 100 euro en deze te verdelen in 10 units van 10 x 10 euro en ons advies goed op te volgen. Gisteren wonnen wij dus;

1 unit a 1.74 = euro 7.40

3 units a 8.60 = euro 25.80

3 units a 9.80 = euro 29.40

Totale winst op een avondje voetbal euro 62,20 en dat kost je nog geen 50 cent. Bovendien is het nog aangenamer kijken.

Als je nog geen lid bent en je denkt dat wil ik wel, druk dan snel op onderstaande link:

https://voetbalinside.be/advies-voor-leden-van-voetbal-inside/

en hopelijk tot snel!

Gokken op voetbal!

Wij snappen ook wel, dat je deze site bezoekt om advies te krijgen voor het gokken op voetbal.

Gokken op voetbal!
Beat the books!

Waarom op deze website

Beste bezoeker wat fijn dat je hier bent, want wij doen echt ons uiterste best om je goed advies te geven. Met onze tips en tricks kun je best wel op voetbal gokken!

Bovendien hebben we met ons team al ruime ervaring in het gokken op sport. Wij doen dit samen al sinds begin 2000 en zijn ook allemaal al lang de 50 jaar gepasseerd.


Ook ons gemiddelde ligt al die jaren tussen de 59% en 63% qua winnaars percentage en dit als reeds gezegd op de zogenaamde ‘ underdogs ‘. Dit betekend dat wij meestal weddenschappen er uit nemen die meer dan 1,60 maal de inzet opleveren. Op deze manier levert ons advies namelijk wat op voor je en kan je dubbel genieten van de wedstrijd.

Ook is op deze manier het geld wat je uitgeeft voor de hulp op de voetbal weddenschappen te verwaarlozen. Als je de prijzen nog eens wilt bekijken ga dan naar deze pagina;

https://voetbalinside.be/advies-voor-leden-van-voetbal-inside/

Als je een jaarabonnement neemt ben je nog geen euro 8,33 per maand kwijt en dat is gemiddeld 0,46 cent per wedstrijd. Als je dat geen koopje kunt noemen!

Voorts bieden wij je ook de mogelijkheid om te gokken op voetbal geheel gratis! Dit kan als je bij een van de bookmakers een geheel nieuwe klant bent(of misschien iemand anders).
Je kan dat allemaal op de volgende pagina bekijken;

https://voetbalinside.be/nationale-sportbooks-in-belgie-iets-voor-jouw-misschien/

Daar wij een goede deal hebben met Circus bieden wij als je minimaal 20 euro stort, die zij verdubbelen, 2 maanden gratis advies aan bij het gokken op voetbal. Schrijf je hier in;

Gokken op voetbal!
Beat the books!


Een goed weekend qua wedden

Ja het afgelopen weekend was qua wedden op voetbal goed. Het was beter dan het weer, maar dat mag ook wel eens iets minder zijn.

een goed weekend qua wedden
Beat the books!

Vrijdag

Het begon deze vrijdag avond al toen promovendus Sparta thuis VVV Venlo versloeg en wij verdienden daar meteen het meeste mee. Namelijk 3 units(bij mij is dat 10 euro per unit) x 3.05 – de inleg(30) = euro 61,50 verdiend
Dus Henk Tencate blij en ik en de gratis leden ook, hoop ik.

Nog wel mijn excuses daar ik expliciet vermeld had dat de wedstrijd om 19:00 zou beginnen. Dit stond op website van de KNVB en zowel ik als SEBN namen dit zo over. De wedstrijd begon toch op de normale tijd 20:00.

Zaterdag

Alhoewel de trainer van Club enkele spelers rust gaf en Oostende vind ik ook niet de minste ploeg had ik toch verwacht dat Club Brugge zou winnen. Dat gebeurde ook, waardoor het weekend qua weddenschappen beter werd.

Hier had ik voorspeld dat Club Brugge zou winnen (-1 voor 1 unit à 1.62) en dat bracht dan toch ook weer wat op namelijk 6,20 euro.

Het totaal kwam daarmee op euro 67,70 met de zondag nog in het vooruit zicht.

Zondag

Het was qua weer en qua resultaat geen geweldige zondag. Alleen de biefstuk met frieten maakten er toch nog een aangename dag van.

Ik had voor Standaard Luik gekozen en die verloren dus van STVV en dat hadden weinig mensen voorspelt denk ik. Alhoewel beide doelpunten van STVV in de 1e helft vielen had niemand verwacht dat Standaard zou verliezen en ze
hadden ook voldoende kansen(3 x houtwerk) om nog te winnen

Maar dat gebeurde helaas niet en verloor ik 10 euro, maar de totale winst dit weekend was euro 57,70. Dus een goed weekend qua wedden, maar niet qua weer.

Als je die wedstrijd nog eens wilt bekijken, druk dan op onderstaande link;

https://www.youtube.com/watch?v=vNdWpvWYdcQ

Mocht je nu denken van Mike en zijn collega’s wil ik wel mee advies, ga dan vlug naar:

https://voetbalinside.be/advies-voor-leden-van-voetbal-inside/

en de paypal link werkt al!(sinds 12/8)

1 2