Beginnerstips om te wedden op voetbal!

Ja, wij lichten hier een beetje het tipje van de sluier op en hieronder vind je enkele beginnerstips om te wedden op voetbal! Want wij willen ook dat je geld verdiend en dat het liefst met onze hulp.

Beginnerstips om te wedden op voetbal!
Beat the books!

Uit of thuis?

Ja beste lezer, dit heeft een tamelijk grote invloed op de wedstrijd en is zeer belangrijk om tot een goede weddenschap te komen. Er zijn clubs die het vooral goed doen door hun 12e speler en een voorbeeld hiervan
is Feyenoord uit Rotterdam, maar er zijn er nog veel meer. Al bij al is dit een factor die werkelijk bepaald of je
jouw weddenschap wint of verliest.

Het weerbericht

Ook belangrijk op de uitslag van een wedstrijd is het weer op het moment dat de wedstrijd wordt gespeeld. En dat moet je als beginnerstips om te wedden op voetbal zeker goed bekijken van te voren, want anders kan je jouw zuur verdiende geld beter schenken aan een goed doel.

Ook is belangrijk dat de daken(bijvoorbeeld bij Ajax) wel dicht gaan, want ik herinner mij dat dat niet kon enkele jaren geleden en dat had grote invloed op de spelers van met name de thuisploeg.

Maar vooral een harde wind, regen, mist, hagel of een onweersbui kunnen grote invloed hebben op de wedstrijd en als er zo iets op komt dan raden wij je aan om er vanaf te blijven.

beginnerstips om te wedden op voetbal!
Beat the books!

Blessures en/of schorsingen

Ja houd goed in de gaten welke spelers er geblesseerd of geschorst zijn. Dit kan je allemaal meestal wel vinden op de club website of bij voetbal international om er maar eentje te noemen. Vooral als de speler die niet kan/mag mee doen
een dragende speler is kan van grote invloed zijn op de uitslag.

Verplaatsingen(reistijd)

Natuurlijk hebben ook erg verre verplaatsingen(vooral bij Europese wedstrijden) erg veel invloed op de spelers. Bedenk zelf maar eens hoe je je voelt als je een paar uur opgevouwen hebt gezeten in de vlieger en daarna nog eens een tijdje in de bus. Om maar te zwijgen van eventuele vertragingen. Gelukkig speelt dat een minder grote rol binnen Nederland en België. Maar dit kan wel degelijk van invloed zijn op de weddenschap!

Tenslotte

Verder zijn er nog enkele zaken die grote invloed op de weddenschap hebben, daar gaan we binnenkort op verder met nog enkele beginnerstips om te wedden op voetbal, die belangrijk zijn om te winnen.

Maar als je daar nu eens geen tijd voor hebt, dan neem je beter een abonnement bij ons. Kijk maar eens op de volgende pagina:

https://voetbalinside.be/advies-voor-leden-van-voetbal-inside/

En dat is nog goedkoper dan 0,50 cent per wedstrijd dag! En in augustus wonnen wij binnen 23 dagen 26 units en september zijn we ook weer sterk begonnen!

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *